Foto de la Tracy Hund en un espectacle

Inici >> Tracy Hund ®

Una apassionada de la ciència
i la seva amiga

Uneix-te a Tracy Hund ® i a la seva inseparable amiga, Lutra, en un emocionant recorregut a través del món de la ciència, on les preguntes il·luminen l’enteniment i les ment sàvies revelen misteris. Per veure-les en acció, no dubtis a visitar el seu TikTok, on descobriràs experiments espectaculars que podràs fer a casa!

Foto de la Tracy Hund en un espectacle aguantant un llibre amb les mans.

Tracy Hund ®

La Tracy Hund ® troba la seva alegria en l’exploració incessant i en les preguntes que la ciència planteja. La seva passió no està confinada ala seva pròpia ment, sinó que la comparteix amb tothom, amb tu. Perquè és en comunitat que les llums del coneixement brillen més intensament.

 

Més enllà d’això, la Tracy es converteix en una veu ressonant per a totes aquelles dones que, tot i les seves notables contribucions, sovint han estat marginades de la ciència. Per això, està decidida a fer-les visibles, perquè les seves aportacions importen, i molt.

 

Amb el seu distintiu estil, vestida de lila i les seves inconfusibles ulleres grogues, porta sempre a prop seu un arsenal de gadgets científics per estar a punt per a qualsevol missió científica.

Amigurumis de color violeta representant Lutra, l'amiga de la Tracy Hund

Lutra

L’amistat entre la Tracy Hund ® i La Lutra és com un viatge fascinant a través de la ciència. Aquestes dues ànimes inquietes col·laboren amb entusiasme per desentranyar els misteris més fascinants que la ciència ofereix.

 

Plegades, obren les portes a un univers d’exploració, joc i comprensió per entendre com funciona el nostre món. Serà a través d’experiments i descobriments conjunts que ens revelaran les meravelles i secrets de la ciència.
Una experiència fascinant que ens permet veure el món d’una manera totalment nova.