Primer pla d'unes gotes d'aigua de colors

Inici >> Contacte

Contacte

Logo Lutravioleta

Patrícia Canut Hund
Passeig del Castell, 64
08292 Esparreguera (Barcelona)
T: 611 09 14 14

Instagram TikTok Facebook Twitter Acceder a Instagram

  PROTECCIÓ DE DADES

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de LUTRAVIOLETA – PATRÍCIA CANUT HUND amb NIF 47112840P i domicili social situat al PASSEIG DEL CASTELL, 64 – 08292 ESPARREGUERA, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, LUTRAVIOLETA – PATRÍCIA CANUT HUND informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

   

  L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

   

  LUTRAVIOLETA – PATRÍCIA CANUT HUND informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que LUTRAVIOLETA – PATRÍCIA CANUT HUND es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d’aquests, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic lutravioleta@gmail.com.

   

  Així mateix, i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en l’article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

   

  L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: lutravioleta@gmail.com. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.